Projekt i ri

Rruga "Dritan Hoxha"

Nr i kateve: 9

Largësia nga qendra: 2000m

Pas realizimit të 2 projekteve të suksesshme “Pool Tower” dhe “Kulla Procredit” kompania LIM-EM, fillon realizimin e një tjetër projekti madhështor, në rrugën Dritan Hoxha.
Ky projekt i ri do të shërbejë si një kompleks banimi dhe shërbimi me 3,4,5,6,7,8 dhe 9 kate, si dhe 2 kate parkimi nëntokë.
Me një sipërfaqe totale ndërtimi prej 20,880 m², ky kompleks ka standarte bashkëkohore dhe një pozicion strategjik, shumë afër qendrës së Tiranës.

Sip.prone= 8700 m2
Sip. Totale ndërtimi mbi toke= 20880 m2
Sip.totale ndërtimi nën toke= 12000 m2
Sip.totale shërbimesh= 4500 m2
Sip. Totale Banimi= 16380 m2

Ju duhet ndihmë? Kontakto