Projekt i Ri

Rruga "Tefta Tashko"

Nr i kateve: 10

Largësia nga qendra: 1000m

Pas realizimit me sukses të projektit “Luxor 1”, kompania starton me një tjetër projekt të rëndësishëm në rrugën Tefta Tashko Koco.
Ky projekt i ri do të shërbejë si një kompleks banimi dhe shërbimi me 5,7 dhe 10 kate, si dhe 2 kate parkimi nëntokë.

Me një sipërfaqe totale ndërtimi prej 10600 m², ky objekt ofron një standart të lartë ndërtimi dhe është i pozicionuar në një nga zonat më të mira të Tiranës, 1 km larg qendrës së kryeqytetit:

• 150 m nga sheshi “Avni Rustemi” (Pazari i Ri)
• 50 m nga shkolla “Ismail Qemali”
• 150 m nga Unaza e Qytetit

Sip.prone= 3267m2
Sip. Totale ndërtimi mbi toke= 10600m2