Solei

Rruga: "Sadik Stavileci", Yrshek, Kashar, Tiranë.

Nr i kateve: 5

Largësia nga qendra: 6km

Një godinë banimi larg zhurmës dhe ndotjes së qytetit me 5 kate ndërtimi mbi tokë ku 4 janë banimi dhe 1 njësi shërbimi.

Objekti  ka akses në të gjitha rrugët kryesore të kryeqytetit. Kjo godinë i përgjigjet kërkesave të klientit për jetësë në një zonë të qetë, por edhe pranë qytetit.