Rruga e Elbasanit

Përballë Ambasadës Amerikane.

Nr i kateve: 7

Largësia nga qendra: 1.5 km

Ky është një ndër objektet me parametrat më të lartë në ndërtim si në strukturë ashtu edhe në fasadë. Ky objekt shërben si një godinë banimi dhe shërbimi me 4, 6 dhe 9 kate, si dhe 2 kate parkimi nëntokë.
Pozicioni mjaft strategjik, përballë Universitetit “Luarasi” në Rrugën e Elbasanit dhe pranë Parkut të Liqenit Artificial, e bëjnë këtë objekt dhe më të lakmuar nga klientët, si për banim ashtu dhe për biznes.
Sip.prone: 900 m2
Sip.ndërtimi mbi tokë: 2810 m2

Apartamente