Mozart

Bulevardi “Zogu I Pare”, përballë Ministrisë së Drejtësisë. Nr i kateve: 9 Largësia nga qendra: 400m “MOZART”  një godinë banimi dhe  shërbimi 6, 7, 8  dhe 9 kate me 3

Shiko më shume »

Pool Tower

Rruga e Durrësit, Tiranë Nr i kateve: 10 Largësia nga qendra: 2km Objekt multifunksional i ndodhur në Rrugën Dritan Hoxha, me standarte bashkëkohore dhe një pozicion strategjik, 600m larg nga sheshi Zogu

Shiko më shume »

Rruga e Elbasanit

Rruga e Elbasanit Përballë Ambasadës Amerikane. Nr i kateve: 7 Largësia nga qendra: 1.5 km Pozicioni mjaft strategjik, përballë Universitetit “Luarasi” në Rrugën e Elbasanit dhe pranë Parkut të Liqenit

Shiko më shume »

16 Katëshi

16 Katëshi Rruga “Donika Kastrioti”, pranë dy Kullave, përballë kompleksit Taivan. Nr i kateve: 16 Largësia nga qendra: 800m “16 Katëshi” është i pozicionuar në zemër të Tiranës, në zonën

Shiko më shume »

Blue Tower

Rruga e Durrësit, Tiranë Nr i kateve: 16 Largësia nga qendra: 2km Pas realizimit të projektit të suksesshëm në rrugën “Pjetër Budi” , në vitin 2004 kompania LIM-EM, fillon realizimin

Shiko më shume »

Area

Rruga”Kasem Durresi” ish rajoni I Policise, Durrës. Nr i kateve: 13 Largësia nga qendra: 1km I pozicionuar në Qendër të qytetit të Durrësit, është një projekt inspirues, i cili sintetizon

Shiko më shume »

Belleview

Rruga “Peti” Liqeni i Thatë ,Tiranë Nr i kateve: 4 Largësia nga qendra: 2km Belle View është një kompleks modern banimi dhe shërbimi. I ndërtuar pranë Liqenit të Tiranës në

Shiko më shume »

Liburnia

Rruga”Taulantia”Durrës Nr i kateve: 6 Largësia nga qendra: 500m Ky ndërtim madhështor është pjesë integrale e investimit të kompanisë sonë në përmirësimin e imazhit dhe modernizimin e qendrës së qytetit

Shiko më shume »

Lindor

Rruga “Pjeter Budi” 100m mbrapa Ambasadës Amerikane Nr i kateve: 9 Largësia nga qendra: 1.2km Objekti i parë i ndërtuar nga kompania LIM- EM, i cili daton që në fillim

Shiko më shume »

Luxor 1

Rruga “Tefta Tashko Koco“, Tirane Nr i kateve: 9 Largësia nga qendra: 840m Ky objekt modern ofron një standart të lartë ndërtimi dhe është i pozicionuar në një nga zonat

Shiko më shume »

Luxor 2

Rruga “Gjergj Legisi“ Laprake, Tiranë Nr i kateve: 6 Largësia nga qendra: 2km LIM-EM, pas realizimit me sukses të objekteve Belle View, Liburnia, etj ka vijuar me projektin në një

Shiko më shume »

Solei

Rruga: “Sadik Stavileci”, Yrshek, Kashar, Tiranë. Nr i kateve: 5 Largësia nga qendra: 6km Një godinë banimi larg zhurmës dhe ndotjes së qytetit me 5 kate ndërtimi mbi tokë ku 4 janë banimi

Shiko më shume »