Njesi Parkimi

NE JEMI LIDER NË INDUSTRINE E NDËRTIMIT!

Parkimi në Tiranë kthehet shpesh në një mision thuajse të pamundur. Vështirësia për të parkuar pranë vendbanimit është kthyer në një stres të përditshëm për shumë banorë.

Ne ofrojmë hapësira parkimi në zona të ndryshme të Tiranës:

  • Bulevardi Zogu i 1, rruga Dervish Hatixheja
  • Rruga e Elbasanit
  • Pazari i Ri, rruga Tefta Tashko Koço
  • Rruga Gjergj Legisi, Laprakë
  • Rruga e Dibrës, pranë shkollës “Partizani”
  • Rruga Peti, pranë Liqenit të Thatë

Konsiderojeni gjetjen e hapësirës së duhur të parkimit si komfort, siguri për automjetin tuaj, minimizim të ndotjes së ajrit, reduktim trafiku, reduktim kohe dhe mbi të gjitha investim për të ardhmen!
Në këto hapësira parkimi ju do të gjeni komoditetin dhe kushte maksimale sigurie për makinat tuaja.

Ju duhet ndihmë? Kontakto