Apartamente

NE JEMI LIDER NË INDUSTRINE E NDËRTIMIT!

Në vitin 2000, aktiviteti i saj është zgjeruar me ndërtimin e veprave civile, me shtrirje gjeografike në të gjithë Shqiperinë. LIM-EM me eksperiencë dhe reputacion të konsoliduar prej mbi 20 vitesh, ka hedhur hapa të rëndësishëm, duke projektuar dhe ndërtuar objekte të madhësive dhe funksioneve të ndryshme. 

Kompania LIM-EM ofron apartamente me konfigurime të ndryshme si më poshtë: