“MOZART” është një godinë banimi dhe shërbimi 6,7,8 dhe 9 kate, me 3 kate parkim nëntokë.
Me vendodhje në zemër të Tiranës, ky ndërtim dallon për nga projekti ambicioz, cilësia superiore e materialeve dhe kushtet ideale të sigurisë dhe banimit.
Pozicioni strategjik në kryqëzimin e bulevardit “Zogu i 1” ofron aksesim të menjëhershëm në çdo rrugë të rëndësishme të Tiranës.
Ne jemi kujdesur për çdo detaj: kuti postare të personalizuara, setet e emergjencës në çdo kat, vendosjen e një antene qendrore në tarracë për platformat satelitore, ashensorët modern, parkime me hapësirë, dritë, ajrim etj.
Kati 0 shërben për aktivitete të ndryshme tregtare, ndërsa katet e sipërme për banim.
Sip.prone: 2085 m2
Sip.ndërtimi mbi tokë: 9604 m2

Ju duhet ndihmë? Kontakto