Luxor 1

Rruga "Tefta Tashko Koco“, Tirane

Nr i kateve: 9

Largësia nga qendra: 840m

Ky objekt modern ofron një standart të lartë ndërtimi dhe është i pozicionuar në një nga zonat më të mira të Tiranës shumë afër qendrës së kryeqytetit:

150 m nga sheshi “Avni Rustemi” (Pazari i Ri)

50 m nga shkolla “Ismail Qemali”

150 m nga Unaza e Qytetit


Apartamente dhe njësi tregtare