Lindor

Rruga "Pjeter Budi" 100m mbrapa Ambasadës Amerikane

Nr i kateve: 9

Largësia nga qendra: 1.2km

Objekti i parë i ndërtuar nga kompania LIM- EM, i cili daton që në fillim të vitit 2003.
Me përzgjedhjen e nje pozicioni strategjik në rrugën “Pjetër Budi”, 100 m mbrapa Ambasadës Amerikane, shumë afër rrugës së Elbasanit, në një zonë të urbanizuar, me akses dhe infrastrukurë, si dhe me një cilësi maksimale në ndërtim, LIM-EM realizoi një objekt të suksesshëm.
Ky projekt ndërthuri banimin dhe shërbimin duke kontribuar gjithashtu dhe në zhvillimin urban të zonës përreth.