Liburnia

Rruga"Taulantia"Durrës

Nr i kateve: 6

Largësia nga qendra: 500m

Ky ndërtim madhështor është pjesë integrale e investimit të kompanisë sonë në përmirësimin e imazhit dhe modernizimin e qendrës së qytetit të Durrësit. Në këtë ndërtim spikasin linjat moderne dhe stili arkitektonik minimalist dhe me linja të drejta. 

Afërsia me qendrën e Durrësit, cilësia e lartë në ndërtim dhe raporti i përkryer me çmimin e bënë këtë objekt të finalizojë shitjet brenda një kohe rekord.

Një mundësi e shkëlqyer investimi që ofron njësi tregtare në vendndodhje qendrore por edhe pranë plazhit, me pamje të mrekullueshme. Objekti është kompozuar nga 6 kate banimi dhe 1 kat parkimi nëntokësor. 

Apartamente dhe njësi tregtare