Vende Vakante

Nëse karakterizoheni nga vullneti, energjia, dëshira për të ecur përpara? Mendoni që ju duhet një vend më i mirë për të punuar? 

Burimi ynë më i vlefshëm janë punonjësit tanë, të cilët ruajnë traditat, vlerat dhe reputacionin për performancën e LIM-EM. Ne investojmë kohën dhe energjinë për të rekrutuar, trajnuar dhe zhvilluar talentin më të mirë në industrinë tonë.

Ju lutemi shikoni vendet vakante të punës dhe na kontaktoni me pyetje në lidhje me anëtarësimin në ekipin tonë.

LIM-EM është një punëdhënës me mundësi të barabarta!

Ju duhet ndihmë? Kontakto