Belleview

Rruga "Peti" Liqeni i Thatë ,Tiranë

Nr i kateve: 4

Largësia nga qendra: 2km

Belle View është një kompleks modern banimi dhe shërbimi. I ndërtuar pranë Liqenit të Tiranës, në mes të kodrave të gjelbëruara dhe me një pamje fantastike të liqenit, ky kompleks ofron një vend të qetë dhe me ajër të pastër, perfekt për shtëpinë tuaj. Përbëhet nga hapësira të ndriçuara të bollshme, me standarte të larta në ndërtim.

Kompleksi ka një sipërfaqe totale prej 12,909 m² dhe përbëhet nga 3 objekte të ndara, të vendosura përgjatë kodrës. Secili objekt ka 4 kate mbi tokë dhe 2 të tjerë për hapësira parkimi.

Brenda kompleksit mund të gjeni gjithçka që ju nevojitet, duke filluar nga hapësirat rekreative, hapësira të gjelbëruara, lulishte, bare, etj.

Ju duhet ndihmë? Kontakto