16 Katëshi

Rruga "Donika Kastrioti", pranë dy Kullave, përballë kompleksit Taivan.

Nr i kateve: 16

Largësia nga qendra: 800m

16 Katëshi” është një godinë e ideuar për t’ju përgjigjur kërkesave të shumta për
apartamente luksoze në një zonë mjaft të kërkuar, në ish-Bllok. 

Godina zhvillohet në 16 kate mbi tokë, ku 2 kate shërbejnë si njësi tregtare dhe 14 kate
njësi banimi.

Konceptimi dhe zhvillimi sipas standarteve Europiane e bëjnë atë një investim të sigurt për të ardhmen.

Apartamente dhe njësi tregtare