70%

FINANCIM

JENI NË KËRKIM TË PROFESIONISTËVE NË FUSHËN E NDËRTIMIT PËR PROJEKTIN TUAJ TË ARDHSHËM?

Rreth Nesh

NE JEMI LIDER NË
INDUSTRINE E NDËRTIMIT!

Shoqëria “LIM-EM” sh.p.k. është themeluar në vitin 1999, me bazë në prodhimin dhe shitjen e lëndës së parë me cilësinë më lartë të materialeve të ndërtimit dhe infrastrukturës, përmes Impiantit të Prodhimit të Inerteve të zotëruar nga kjo e fundit.

01

PLANIFIKIM

Realizimi i takimeve dhe planifikimi i projektit në bazë të kërkesave të klientëve.

02

DIZENJIM

Realizimi i studimeve të nevojshme dhe dizenjimi i fazave të projektit sipas planit.

03

ZBATIM

Zbatimi i projektit të dizenjuar dhe kontrolli për mbarëvajtjen e proçesit në çdo fazë.

HISTORIA

26 Mars, 2018

Projekti “Mozart”

Mozart, me stilin elegant Francez pozicionohet në Bulevardin Zogu-I, përballë Ministrisë së Drejtësisë tek rruga ‘Dervish Hatixhe’. Godinë banimi dhe shërbimi multifuksionale.

26 Mars, 2018

07 Shkurt, 2017

Projekti “Pool Tower”

Kompleksi Pool Tower përbëhet nga kulla e biznesit 9-kate mbi tokë dhe 2-kate nëntokë parkime dhe nga kulla e banimit, dhe ndodhet 1 km larg nga qendra e Tiranës, në rrugën e Durrësit.

07 Shkurt, 2017

29 Mars, 2015

“Euro Elektra” Projekt Industrial

Projektimi dhe realizimi i kapanonit Industrial Euro Elektra, një objekt multifuknsional, ndërtuar nga materialet më cilësore dhe me teknologjitë më të fundit.

29 Mars, 2015

09 Janar, 2015

Projekti “Solei”

Solei godinë banimi 4-kate mbi tokë dhe 1-kat nëntokë parkim. Ofron standarte të larta ndërtimi, qetësi, ajër i pastër, afërsi me shkollat, infrastrukturë e plotë rrugore.

09 Janar, 2015

09 Shtator, 2014

Objekti tek Rr. Elbasanit

Objekt i përbërë nga 8-kate banimi, 2-kate nëntokë parkime dhe kati përdhe me ambjente biznesi me ekspozim maksimal në rrugën kryesore, përballë Ambasadës Amerikane në Rr. e Elbasanit

09 Shtator, 2014
5000
Projekte
5000
Apartamente
100
Punonjës
7
Cmime

70%

FINANCIM

JENI NË KËRKIM TË PROFESIONISTËVE NË FUSHËN E NDËRTIMIT PËR PROJEKTIN TUAJ TË ARDHSHËM?